Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Κορονοϊός: Αναίτια βία και επίδειξη δύναμης σε πλατεία της Νέας Σμύρνης (video)

Για ακόμη μία φορά οι άνδρες της ΕΛΑΣ έκαναν τα πάντα για να πάρουν όσκαρ βιαιότητας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με δεκάδες αστυνομικούς οι οποίοι επέβαλαν πρόστιμα σε οικογένειες γέμισε η πλατεία της Νέας Σμύρνης το μεσημέρι της Κυριακής 7/3 ενώ πραγματοποίησαν και προσαγωγές.

Με τους πολίτες να μην μπορούν να μετακινηθούν σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 χιλιομέτρων από το σπίτι τους, οικογένειες με παιδιά επέλεξαν την πλατεία για μια βόλτα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους και αρχίσαν να επιβάλλουν πρόστιμα  σε οικογένειες. Όταν κάποιοι αντέδρασαν οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και η πλατεία γέμισε με αστυνομικούς που προχώρησαν και σε προσαγωγές.

Η αστυνομία λέει ότι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν στο σημείο για να πραγματοποιήσουν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για την πανδημία, ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος στην πλατεία. Ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, ομάδα 30-40 ατόμων επιτέθηκαν με πέτρες και διάφορα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα των ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού. Στο σημείο ξέσπασαν συγκρούσεις και μέχρι στιγμής έχουν γίνει 7-8 προσαγωγές.

Όμως τα βίντεο δείχνουν τις βίαιες προσαγωγές και μάλιστα σε ένα από αυτά φαίνεται ένας νεαρός που φωνάζει “πονάω” ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να τον σέρνουν και να τον χτυπούν.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ