Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Βίαιη σύλληψη γυναίκας σε λαϊκή αγορά στο Κάτω Χαλάνδρι λόγω Κουφοντίνα (video)

Η γυναίκα και άλλοι αλληλέγγυοι στον καταδικασθέντα τρομοκράτη της «17Ν» μοίραζαν φυλλάδια με αποτέλεσμα να ακολουθήσει επέμβαση της αστυνομίας - Έντονη αντίδραση από τον δήμαρχο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άγρια επέμβαση της αστυνομίας, λόγω του… Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (06/03) στο Κάτω Χαλάνδρι και στην οδό Σαρανταπόρου, όπου πραγματοποιείται λαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μια γυναίκα. Έντονη ήταν και η αντίδραση του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου.

Συγκεκριμένα, στο σημείο βρέθηκε μικρή ομάδα αλληλέγγυων στον στον καταδικασθέντα τρομοκράτη της «17Ν» και μοίραζε φυλλάδια. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί μπήκαν με τις μηχανές τους μέσα στη λαϊκή και όταν μια γυναίκα διαμαρτυρήθηκε έντονα, την συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κατηγορείται για «βία κατά υπαλλήλων και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης» και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Facebook φαίνεται η σύλληψη της γυναίκας και οι διαμαρτυρίες των καταναλωτών που φώναζαν «ούτε να καταναλώσουμε με την ησυχία μας δεν μας αφήνετε».


Έντονη ήταν και η αντίδραση του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου. Σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε:

«Η σημερινή πρωτοφανής και απρόκλητη επιδρομή των ΜΑΤ μέσα στην λαϊκή αγορά του Κάτω Χαλανδρίου και οι βιαιότητες ενάντια σε καταναλωτές, περαστικούς και διαμαρτυρόμενους πολίτες αποτελεί επιστροφή σε σκοτεινές εποχές και πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών.

Αν νομίζουν οι εμπνευστές της ότι με παρόμοια καμώματα θα καταφέρουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις βαριές ευθύνες τους στην διαχείριση της πανδημίας, την ανεργία, τη φτώχεια, τα κλειστά μαγαζιά, να τρομοκρατήσουν η νά διχάσουν τους δημότες της πόλης, κάνουν λάθος.

Ας γνωρίζουν ότι παρόμοιες συμπεριφορές είχαν στο παρελθόν και θα ξαναέχουν στο μέλλον την ίδια κατάληξη.

Στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας…».

(πληροφορίες από news247.gr, myxalandri.gr)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ