Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Μπαράζ επιθέσεων τη νύχτα του Σαββάτου – Στο «στόχαστρο» και το υπουργείο Ναυτιλίας

Στόχοι έγιναν, εκτός των άλλων, η εφορία Χολαργού, υποκατάστημα ΕΛΤΑ και διάσπαρτα ΑΤΜ - Για υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα μιλάει η ΕΛΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο «μπαράζ» επιθέσεων από αγνώστους σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου (06/03) σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Στο στόχαστρο αυτή τη φορά βρέθηκε και το υπουργείο Ναυτιλίας, στο οποίο γύρω στις 12:30 πέταξαν μπογιές.

Το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, η εφορία Χολαργού, υποκατάστημα ΕΛΤΑ και διάσπαρτα ΑΤΜ έγιναν στόχος επιθέσεων κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι ομάδες των αγνώστων κινήθηκαν κυρίως στις περιοχές του Πειραιά και του Μοσχάτου.

Η αρχή των επιθέσεων που εκτιμάται από την ΕΛΑΣ ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της αλληλεγγύης για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, έγινε στις 00:30 όταν άγνωστοι εκτόξευσαν μπογιές στην είσοδο του υπουργείου Ναυτιλίας στην Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά.

Στις 06:30 άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από δυο γκαζάκια, στην ΔΟΥ Χολαργού στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 100, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.

Στις 02:30 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν φθορές σε δυο ΑΤΜ στην οδό Μακρυγιάννη 105 της τράπεζας Πειραιώς, στο Μοσχάτο, ενώ διαπιστώθηκε πως σε απροσδιόριστο χρόνο, άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές σε ακόμη δυο ΑΤΜ, της Eurobank στην Μακρυγιάννη 67 και στην Alphabank στην Μακρυγιάννη 57, καθώς και στην πρόσοψη υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στην Σολωμού 63.

Στην 01:30 τα ξημερώματα, κουκουλοφόροι, προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ Eurobank στην συμβολή της Παλαμιδίου με την Αιτωλικού στον Πειραιά. Στην 01:25, άγνωστα άτομα προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ Πειραιώς που είναι τοποθετημένο σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ στην συμβολή των οδών Δράμας και Βλαχάκου στον Πειραιά.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ