Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18.00 ζητά η Παγώνη – «Οι ουρές στα σούπερ μάρκετ είναι πάρα πολύ μεγάλες» (video)

Πολλοί οι ειδικοί που φωνάζουν για την απαγόρευση στις 18.00

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάθετα αντίθετη με το ισχύον μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18.00 τα Σαββατοκύριακα εμφανίστηκε η Ματίνα Παγώνη και κάλεσε για άρση του και μάλιστα άμεσα, ενώ ισχυρίστηκε ότι στις 15 Μαρτίου θα πρέπει να ανοίξουν συγχρόνως σχολεία και λιανεμπόριο.

«Θα πρέπει να γίνονται περισσότερα τεστ το Σαββατοκύριακο για να υπάρχει πλήρης έλεγχος και να έχουμε περισσότερα στοιχεία. Τα ωράρια των σούπερ μάρκετ θα πρέπει να επεκταθούν. Δεν το συζητάω. Η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 τα Σαββατοκύριακα θα πρέπει να καταργηθεί γιατί δεν γίνεται όπως βλέπετε. Βλέπουμε ότι οι ουρές στα σούπερ μάρκετ είναι πάρα πολύ μεγάλες».

Και συνέχισε σε ανάλογο ύφος: «Δεν είναι lockdown αυτό που έχουμε. Είναι δυνατόν το Σάββατο να κλείνουμε στις 18.00; Ο κόσμος τελειώνει τις δουλειές του στις 17.00, πάει να ψωνίσει και έτσι σχηματίζονται ουρές στα σούπερ μάρκετ. Φυσικά και πρέπει να αλλάξει αυτό και να πάει η απαγόρευση στις 21:00».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Παγώνη πρότεινε στις 15 Μαρτίου να ανοίξουν όλα τα σχολεία και τα καταστήματα, ενώ ήταν πολύ… αυστηρή για την Τσικνοπέμπτη, αλλά και την Καθαρά Δευτέρα:

«Να σκεφτείτε τους ανθρώπους που δίνουν μάχες αυτή τη στιγμή και να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα. Να καθίσει ο κόσμος σπίτι του, να ψήσει, να ακούσει τη μουσική του και να ξεχάσουμε Τσικνοπέμπτη και Καθαρή Δευτέρα. Αν ο καθένας μας μετά από έναν χρόνο δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς πρέπει να συμπεριφερθεί τι να σας πω τώρα;».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ