Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα με την τηλεκπαίδευση – Σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους

Τι συνέβη σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίθανο και απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στην Πάτρα, όταν η τηλεκπαίδευση των μαθητών Λυκείου, ολοκληρώθηκε με ένα τρόπο αναπάντεχο…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών Μέσων, μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες μαθητές κάποιων σχολείων της Πάτρας που κάνουν τηλεκπαίδευση, λόγω του καθολικού lockdown στην περιοχή και των μέτρων που ισχύουν.

Η παρακάτω φωτογραφία φέρεται είναι από το «τηλεμάθημα» τάξης του Λυκείου στην Ανθούπολη της Πάτρας, όμως παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλα σχολεία.

Στο συγκεκριμένο «παράθυρο» ήταν μία μαθήτρια και ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά της (και μπροστά σε όλους τους συμμαθητές της) η γυμνή εικόνα γυναικείων οπισθίων… Σε μία άλλη περίπτωση ένας νεαρός κατάφερε και μπήκε στο «παράθυρο» μαθήτριας Α’ Λυκείου και άρχισε να βρίζει με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς, την καθηγήτρια που εκείνη την στιγμή δίδασκε.

Οι μαθητές υποστηρίζουν πως κάποιος «χάκερ» καταφέρνει και μπαίνει στο σύστημα και χρησιμοποιεί το όνομα κάποιου μαθητή ή κάποιας μαθήτριας για να δείξει σεξουαλικές κυρίως εικόνες. Το γεγονός συνέβη την Παρασκευή και ήδη έχουν ενημερωθεί τόσο η Διεύθυνση του Σχολείου όσο και η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

κορονοϊός τηλεκπαίδευση Πάτρα Αχαΐα χάκερ

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ