Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Σφιχτός κλοιός γύρω από τον Λιγνάδη – Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις των Αρχών

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών έχει στη διάθεση της πλούσιο νομικό οπλοστάσιο για να προχωρήσει στις επόμενες ενέργειες της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η δεύτερη μήνυση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, για βιασμό 14χρονου που σήμερα είναι 25 ετών και δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, έφερε καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση και ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι το συγκεκριμένο αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών συνεχίζει τη διερεύνηση των καταγγελιών αναφορικά με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, λαμβάνοντας νέες καταθέσεις, ενώ τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ακολουθηθεί η τακτική «Μπεκατώρου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του news247.gr, δεν αποκλείεται οι εισαγγελικές αρχές να προχωρήσουν στα ίδια βήματα που ακολούθησαν στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου και της ανήλικης αθλήτριας ιστιοπλοΐας.

Τότε, ο εισαγγελικός λειτουργός, αφού κάτω από άκρα μυστικότητα έλαβε καταθέσεις από μάρτυρες που θεωρούνταν κομβικής σημασίας για να “δέσει” με επαρκείς ενδείξεις ενοχής την κατηγορία σε βάρος του προπονητή, προχώρησε στην έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής, οδηγώντας τον φερόμενο δράστη ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος και τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο.

Έτσι, και στην παρούσα υπόθεση, η Εισαγγελία Πρωτοδικών έχει στη διάθεση της πλούσιο νομικό οπλοστάσιο για να προχωρήσει στις επόμενες ενέργειες της.

Ήδη πάντως, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει την έρευνα της, αφού αρκετές ώρες μετά την είδηση για νέα μήνυση, έγινε γνωστό ότι οι εισαγγελικές αρχές λάμβαναν κατάθεση από μία γυναίκα, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως σημαντική μάρτυρας.

Κατά τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν πρόκειται για κάποια καταγγέλλουσα, που κατέθετε την προσωπική της ιστορία, ενώ συνοδευόταν από δικηγόρο, που σχετίζεται επαγγελματικά με την υπόθεση.

Πηγή: news247.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ