Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Γυναίκα «κλειδί» κατέθεσε νέα στοιχεία για τις καταγγελίες εις βάρος ηθοποιού – σκηνοθέτη (video)

Ο εισαγγελικός λειτουργός έλαβε πολύωρη κατάθεση από τον συγκεκριμένο μάρτυρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σημαντική κατάθεση που πιθανότατα θα οδηγήσει στο επόμενο βήμα της Εισαγγελίας έλαβε ο Εισαγγελέας πρωτοδικών, Κώστας Σπυρόπουλος, που ερευνά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση με κεντρικό πρόσωπο γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό. Με τις εξελίξεις στο θέμα με καταγγελίες ηθοποιών να τρέχουν και με πολιτικές προεκτάσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «OPEN TV, ο εισαγγελικός λειτουργός έλαβε πολύωρη (για περίπου 4 ώρες) κατάθεση από μάρτυρα, πιθανότατα γυναίκα, η μαρτυρία της οποίας ενδέχεται να πυροδοτήσει εξελίξεις στην υπόθεση του μηνυόμενου για σοβαρές κατηγορίες ηθοποιού, καθώς φαίνεται να πρόκειται για πρόσωπο που γνωρίζει συγκεκριμένα γεγονότα χωρίς να έχει την ιδιότητα του θύματος.

Η κατάθεση διήρκησε πολλές ώρες και με την ολοκλήρωση της, η μάρτυρας αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο με μεγάλη μυστικότητα, επιλέγοντας να εξέλθει αποφεύγοντας την κεντρική είσοδο της Εισαγγελίας.

Την συνόδευε η δικηγόρος του άνδρα, που πρώτος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη – ηθοποιού για αδικήματα τα οποία έχουν παραγραφεί, πλην όμως έχει ανακοινώσει πως γνωρίζει ακόμα δύο περιστατικά που συνέβησαν την προηγούμενη επταετία και επομένως δεν έχουν παραγραφεί.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι επόμενες κινήσεις της Δικαιοσύνης, μετά και την κατάθεση της μήνυσης την Παρασκευή (19/02) για βιασμό ανηλίκου το 2010, εκτιμάται πως θα είναι άμεσες.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΪ», οι εισαγγελικές αρχές έχουν ρίξει τον «προβολέα» και προς δεύτερο, πολύ γνωστό ηθοποιό. Και για εκείνον, σύμφωνα με τι ίδιες πληροφορίες, υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία, για βιασμό…

Υπενθυμίζεται ότι έγινε νέα μήνυση σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό 14χρονου, χωρίς να έχει παραγραφεί το αδίκημα. Την ώρα, που η Εισαγγελία έχει ανοίξει «φάκελο σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου» για την έρευνα που ξεκίνησε, μετά τις δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν σε βάρος επιφανούς ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ