Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Σάλος στα Γρεβενά: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ξυλοκόπησε τον αντιδήμαρχο μέσα στο γραφείο του – Ποια η αιτία

Τι συνέβη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας σημειώθηκε στα Γρεβενά, όταν ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας της περιοχής, επιτέθηκε μέσα στο δημαρχείο στον Δημήτρη Μπόλη, αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Γρεβενών, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας στράφηκε εναντίον του αντιδημάρχου γιατί ο τελευταίος σε συζήτηση που έγινε στο γραφείο του, παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας, δήλωσε ότι θα καταψηφίσει την αίτημα των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων για την συνέχιση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στα Γρεβενά, που επρόκειτο να συζητηθεί στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αναφερόμενος στο περιστατικό ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης τόνισε ότι «οι τραμπουκισμοί και οι ασκήσεις βίας εναντίον δημοτικών συμβούλων είναι καταδικαστέοι σε κάθε περίπτωση και πρόσθεσε ότι μετά απ’ όσα προηγήθηκαν δεν πρόκειται να τεθεί προς συζήτηση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων».

Ο κ. Δασταμάνης δήλωσε επίσης ότι θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισμα καταδίκης του βίαιου περιστατικού και παράλληλα να εκφράσει την συμπαράστασή του στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Δημήτρη Μπόλη. Σημειώνεται, πως ο αντιδήμαρχος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Γρεβενών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ