Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Σε ψυχιατρική κλινική ο ράπερ Lamanif μετά από πολύωρη κατάθεση (video)

Θα παραμείνει εκεί για λίγες ημέρες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αρκετές ώρες διήρκεσε η κατάθεση του 24χρονου ράπερ στους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο Lamanif κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το που βρισκόταν στο διάστημα που αναζητούνταν αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, αμέσως μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Πηγή από το περιβάλλον του νεαρού μουσικού ανέφερε στο thestival ότι ο 24χρονος χρήζει βοηθείας.

Ζωντανός αλλά σε κακή κατάσταση

Το χειρότερο που όλοι έτρεμαν, αποφεύχθηκε. Ο 24χρονος ράπερ Lamanif, ο οποίος αγνοείτο από το απόγευμα της Δευτέρας κι αφού νωρίτερα είχε προκαλέσει εντονότατη ανησυχία σε συγγενείς και φίλους γνωστοποιώντας την πρόθεση να αυτοκτονήσει μέσα από βίντεο στο Instagramεντοπίστηκε ζωντανός αργά το βράδυ της Παρασκευής σε παγκάκι στην Ανάληψη Καλαμαριάς. Σε πολύ άσχημη μεν κατάσταση, αλλά ζωντανός και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Φιλικό πρόσωπο του Λάμπρου Μανιφάβα επιβεβαίωσε την πληροφορία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη όταν έφτασε εκείνη την ώρα στο χώρο και αντίκρισε τον νεαρό ράπερ.

Η εκπομπή ενημέρωσε τους συγγενείς του νεαρού καλλιτέχνη και σήμερα Σάββατο φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ