Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Εξαφανίστηκε φιαλίδιο με εμβόλιο της Pfizer από το Κέντρο Υγείας Περιστερίου (video)

Πού να πήγε το εμβόλιο είναι το ερώτημα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές Αρχές και τους υπεύθυνους του Κέντρου Υγείας Περιστερίου όταν διαπιστώθηκε ότι εξαφανίστηκε από τη μονάδα υγείας ένα φιαλίδιο με εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού.

Οι αρχικές πληροφορίες θέλουν νοσοκόμα να έβγαλε από ψυγείο το φιαλίδιο, να το ακούμπησε κάπου προσωρινά και επιστρέφοντας να μην το βρήκε στη θέση του.

Πρώτη της κίνηση ήταν να καλέσει την Αστυνομία και να ξεκινήσει σχετική έρευνα για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Οι Αρχές εξετάζουν – σύμφωνα με το Open TV – όλα τα σενάρια, από το απλό που είναι το φιαλίδιο να καταστράφηκε ή να πετάχτηκε κατά λάθος, μέχρι το πιο σύνθετο, που είναι να εκλάπη.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα είπε η κυρία Παγώνη στο Open TV ακόμα και να ισχύει το δεύτερο σενάριο, κάποιος δηλαδή να έκλεψε το φιαλίδιο, ουσιαστικά του είναι άχρηστο, αφενός γιατί οι θερμοκρασίες που φυλάσσεται είναι πολύ ιδιαίτερες, αφετέρου η διάλυσή του είναι πολύ δύσκολη και μπορεί να γίνει μόνο εργαστηριακά.

Υπενθυμίζεται ότι ο συναγερμός σήμανε την Τετάρτη (10/02). Μία νοσοκόμα του κέντρου Υγείας Περιστερίου, είχε βγάλει το φιαλίδιο, το άφησε σε συγκεκριμένο χώρο κι όταν επέστρεψε, έλειπε. Αμέσως η νοσοκόμα κάλεσε την Αστυνομία και το τμήμα ασφαλείας ερευνά την περίεργη αυτή υπόθεση.

Το πρωί της Πέμπτης (11/02) αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας θα πάνε πάλι στο Κέντρο Υγείας και θα λάβουν καταθέσεις και μαρτυρίες. Το σίγουρο είναι ότι ένα μπουκαλάκι της Pfizer έχει κάνει… φτερά και η Αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ