Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Μηχανάκι παρέσυρε και σκότωσε 9χρονο

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ωστόσο, ήταν ήδη αργά...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου, στον δρόμο του ΚΤΕΛ στα Καμίνια Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα, ένας οδηγός μηχανής παρέσυρε ένα μικρό αγόρι, ηλικίας εννέα ετών, όταν αυτό επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μπάλα που χρησιμοποιούσε για το παιχνίδι του, βγήκε στο δρόμο και το αγοράκι έτρεξε να την πάρει. Την στιγμή εκείνη ένα μηχανάκι που οδηγούσε ημεδαπός, παρέσυρε το άτυχο παιδί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανατηφόρα.

Μολονότι ο μικρός μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, ήταν ήδη αργά και οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να το κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 25χρονος οδηγός του δίκυκλου συνελήφθη από την αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ