Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Συγκλονίζει καταγγελία για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή από την καθηγήτριά του (video)

Οι συναντήσεις σε ξενοδοχείο και το σχέδιο να το σκάσουν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου, ήρθε στο φως την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, καθώς αντιμέτωπη με την κατηγορία της αποπλάνησης ενός 13χρονου μαθητή, βρίσκεται μια καθηγήτρια, φιλόλογος, ηλικίας 36 ετών.

Στη γυναίκα ασκήθηκε δίωξη, ωστόσο δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η φιλόλογος άρχισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον μαθητή σχολείου της Αθήνας από τις αρχές του 2020, ενώ στη συνέχεια άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά. Όπως είπε ο 13χρονος σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η καθηγήτρια του είχε υποσχεθεί ότι θα ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό.

Η υπόθεση της αποπλάνησης αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου είδε φωτογραφίες του γιου της με την φιλόλογο στον υπολογιστή του και αμέσως προχώρησε στη σχετική καταγγελία.

Όπως μετέδωσε το «MEGA», σύμφωνα με τις κατηγορίες, η γυναίκα είχε ερωτικές σχέσεις μαζί του, στο σπίτι του, αλλά και σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου φέρεται να τον παρέσυρε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ