Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

«Οπαδικές διαφορές» βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη (video)

Τι αναφέρουν πηγές από την αστυνομία για τον περιστατικό, στο οποίο τραυματίστηκαν δυο πολίτες - Μία σφαίρα κατέληξε στην πρόσοψη καταστήματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιστόλια βγήκαν Ανατολικά της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης (21/01) – από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς – και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ ο λόγος ήταν οπαδικές διαφορές. Υπήρξαν δυο τραυματίες (που έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια) μία σφαίρα κατέληξε στην πρόσοψη καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι άνοιξαν πυρ στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη. η Αστυνομία συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία, και με τα μέχρι τώρα δεδομένα «βλέπει» οπαδικές διαφορές, πίσω από αυτό το γεγονός. Η ΕΛΑΣ ερευνά την υπόθεση και συλλέγει οπτικοακουστικό υλικό.

Και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως από το περιστατικό προέκυψαν δύο τραυματίες. Οι συγκεκριμένοι μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική, όπου εντοπίστηκαν από άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι τους μετέφεραν στην Ασφάλεια, αφού τα τραύματά τους δεν εμπνέουν ανησυχία.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες στο επεισόδιο ενεπλάκησαν επιβαίνοντες σε δύο αυτοκίνητα, οι οποίοι μετά τους πυροβολισμούς εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Aστυνομίας. Απέκλεισαν την περιοχή και συνέλλεξαν ευρήματα, που θα τους βοηθήσουν στην έρευνά τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία βρήκε στο σημείο έναν κάλυκα.

Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί δρόμος οδηγοί τραυματίες thestival.gr 4

Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί δρόμος οδηγοί τραυματίες thestival.gr 3

Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί δρόμος οδηγοί τραυματίες thestival.gr 2

Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί δρόμος οδηγοί τραυματίες thestival.gr 1

(πληροφορίες από sdna.gr, thestival.gr)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ