Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Εξαφάνιση 24χρονου Αφγανού στην Πετρούπολη – Ενδέχεται να κινδυνεύει η ζωή του

Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση για την εξαφάνιση του 24χρονου Σάμμυ Αλιζαντέ, από την περιοχή της Πετρούπολης εξέδωσε το Σάββατο (09/01), το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στις 7 Ιανουαρίου απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Πετρούπολης, ο Αλιζαντέ (επ.) Σάμμυ (ον.), 24 ετών αφγανικής καταγωγής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αλιζαντέ (επ.) Σάμμυ (ον.) στις 9 Ιανουαρίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν επιθυμίας των γονέων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αλιζαντέ (επ.) Σάμμυ (ον.) έχει ύψος 1,70 μ., έχει 85 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε άσπρα αθλητικά παπούτσια Nike, μπλε τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν και μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Αλιζαντέ Σάμμυ εξαφάνιση ανακοίνωση Χαμόγελο του Παιδιού 1

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ