Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Παπαθανάσης: Το click away προηγείται των κομμωτηρίων – Ακόμα πιο πίσω το click in shop (video)

Από πισωγύρισμα σε πισωγύρισμα η κυβέρνηση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ένα ακόμη πισωγύρισμα φαίνεται πως οδεύει η κυβέρνηση, καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις τη Δευτέρα ότι το click away επιστρέφει στις 11 Ιανουαρίου, όλα δείχνουν ότι το σχέδιο αυτό παίρνει παράταση τουλάχιστον μια εβδομάδα, ενώ το click in shop πάει ακόμα πιο πίσω χρονικά.

Για τα ζητήματα αυτά μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο OPEN TV ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, αναφέροντας ότι σήμερα θα ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις τις κυβέρνησης σχετικά με το λιανεμπόριο και το click away.

«Έχουμε πει από την αρχή ότι, όταν θα επανεκκινήσει το λιανεμπόριο, θα γίνει μέσω του click away», είπε ο κ. Παπαθανάσης. Παράλληλα, τόνισε ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο συγκεκριμένος τρόπος ανοίγματος του λιανεμπορίου, έδωσε μία κινητικότητα (μαζί με τα κομμωτήρια) που έφτασε στο 15% κατά τη διάρκεια των εορτών.

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το click away είναι προτεραιότητα έναντι των κομμωτηρίων», προσέθεσε. Μάλιστα, πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν σκέψεις προς το παρόν για click in shop.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, οι Αρχές αναμένουν τις προτάσεις της επιτροπής των ειδικών για τον κορονοϊό για να προχωρήσουν στις ανακοινώσεις που, όπως έχει γίνει γνωστό, θα γίνουν το απόγευμα από τον Νίκο Χαρδαλιά. Όσο για το δίλημμα ανάμεσα σε σχολεία και λιανεμπόριο ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απάντησε ότι για την κυβέρνηση, το άνοιγμα των σχολείων ήταν και είναι βασική προτεραιότητα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ