Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

«Έσβησε» στο νοσοκομείο του Μπέργκαμο η 8χρονη Ειρήνη από την Πάτρα (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάλεψε με την καρδιά της κόντρα στην καρδιά της. Η μάχη, όμως, ήταν εξ αρχής άνιση και παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τις ευχές όλων να γίνει καλά, δεν τα κατάφερε.

Η 8χρονη Ειρήνη από την Πάτρα, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίο, περιμένοντας μόσχευμα και μεταφέρθηκε σε κλινική του Μπέργκαμο με C-130, ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς για να λυθεί το πρόβλημα οξείας μυοκαρδίτιδας από το οποίο έπασχε, δυστυχώς κατέληξε τα ξημερώματα, σύμφωνα με το OPEN TV.

To κοριτσάκι νοσηλευόταν για αρκετές μέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ και την Πρωτοχρονιά, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου, Ανδρέας Ηλιάδης επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ζητώντας την άμεση εύρεση συμβατού μοσχεύματος.

Ο ΕΟΜ με τη σειρά του επικοινώνησε με τον αντίστοιχο ιταλικό οργανισμό και κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της 8χρονης στην Ιταλία και η νοσηλεία της σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο προκειμένου να λαμβάνει συγκεκριμένη αγωγή, μέχρι να βρεθεί μόσχευμα. Δυστυχώς, όμως, ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ