Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Υποδέχτηκαν το 2021 με… τρελό τρόπο – Επικό πανό σε μπαλκόνι στη Λαμία: Δεν ρουφιανεύουμε τους γείτονες (video)

Εντυπωσιακό βίντεο από την Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη με πολλούς πυρσούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με έναν ξεχωριστό τρόπο υποδέχτηκε το 2021 μια παρέα νεαρών στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Στη Λαμία, λόγω των μέτρων που ίσχυαν, εμφανίστηκε σε μπαλκόνι επικό πανό, που ανέφερε: «Δεν ρουφιανεύουμε τους γείτονες».

Συγκεκριμένα, στην Καλαμαριά, όπως ανέφερε το «Thestival», νεαροί συγκεντρώθηκαν στο πάρκο Ούλοφ Πάλμε και έστησαν το δικό τους πρωτοχρονιάτικο σόου. Κάθε μέλος της παρέας κρατούσε από δύο ναυτικούς πυρσούς και περίμενε μέχρι το ρολόι να δείξει δώδεκα ακριβώς. Στην αλλαγή του χρόνου οι πυρσοί άναψαν και η νύχτα έγινε μέρα.

Μπορεί οι νεαροί να παρέβησαν το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας όμως φρόντισαν να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο του τοπικού μέσου Thestival:

Επικό πανό σε μπαλκόνι στη Λαμία: Δεν ρουφιανεύουμε τους γείτονες

Η πανδημία του κορονοϊού έχει βγάλει, το καλό, το κακό αλλά και το αστείο πρόσωπο των Ελλήνων και κατ’ επέκτασιν των Λαμιωτών κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Ένας συμπολίτης μας στα νότια της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας, είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, στο πλαίσιο του «τρολαρίσματος»… Εκτύπωσε, λοιπόν, ένα σίγουρα πρωτότυπο πανό, με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, την… λέει με στυλ στους γείτονες του, όπως ανέφερει το «lamianow».

Καλώντας να μην κάνουν καταγγελία, εάν κάποιοι αποφάσισαν να…. ξεφύγουν, παρότι ο κορονοϊός συνεχίζει να απειλεί τη χώρα.

Δείτε τις εικόνες από το «lamianow»:

πανό επικό Λαμία Πρωτοχρονιά μέτρα κορονοϊός lockdown lamianow

πανό επικό Λαμία Πρωτοχρονιά μέτρα κορονοϊός lockdown lamianow 1

πανό επικό Λαμία Πρωτοχρονιά μέτρα κορονοϊός lockdown lamianow 2

πανό επικό Λαμία Πρωτοχρονιά μέτρα κορονοϊός lockdown lamianow 3

(πληροφορίες από thestival, lamianow)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ