Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Τέλος στο θρίλερ με το πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια – Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα (video)

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ταυτοποίηση της σορού της άτυχης γυναίκας, που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για Κινέζα ηλικίας 38 ετών, της οποίας η εξαφάνιση είχε δηλωθεί από τις 17 Οκτωβρίου του 2020, από την περιοχή της ομόνοιας όπου διέμενε. Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν εξαρχής επικεντρώσει την έρευνά τους σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 ετών, που είχαν δηλωθεί ως εξαφανισμένες.

Ωστόσο, πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση.

Η ιατροδικαστική εξέταση

Ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η ιατροδικαστική εξέταση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις. Λόγω της κατάστασης του πτώματος, καθώς ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου εξακολουθεί να παραμένει απροσδιόριστη.

Παρόλα αυτά, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, όμως λόγω της εικόνας που παρουσίαζε το πτώμα, κάτι τέτοιο δεν δύναται να πιστοποιηθεί και επίσημα.

Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο ότι μεσολάβησε κάποιος χρόνος από τη στιγμή της δολοφονίας μέχρι τη στιγμή που ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν τη γυναίκα μέσα στη βαλίτσα και την πέταξαν στο σημείο που εντοπίστηκε.

Αναμένεται να ακολουθήσει τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν στον οργανισμό της κοπέλας υπάρχει οποιαδήποτε ουσία (λήψη ή χορήγηση με τη βία).

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ