Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Δραματική διάσωση οδηγού σε χείμαρρο στη Ροδόπη – Πώς απεγκλωβίστηκε ο νεαρός άνδρας

Άλλος οδηγός ειδοποίησε την Αστυνομία και στη συνέχεια έλαβε κλήση και η Πυροσβεστική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύσκολες ώρες πέρασε ένας οδηγός στο νομό Ροδόπη, όταν προσπάθησε να περάσει «φουσκωμένη» διάβαση τη Δευτέρα (28/12). Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να κληθεί για βοήθεια η Πυροσβεστική, με τον αλλοδαπό άνδρα να μπαίνει μέσα στο πορτμπαγκάζ.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα έπεσε πολύ νερό και στη Θράκη.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα «Χρόνος» (xronos.gr) σε περιστατικό απεγκλωβισμού οδηγού από ιρλανδική διάβαση επενέβη η Πυροσβεστική Κομοτηνής. Πιο συγκεκριμένα, οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν προσπάθησε να διέλθει μέσα από τη φουσκωμένη ιρλανδική διάβαση Αγίας Μαρίνας Ιμέρου.

Ο οδηγός, που όπως αναφέρθηκε είναι αλλοδαπός, δεν κάλεσε ο ίδιος την Πυροσβεστική. Διερχόμενος από το σημείο, άλλος οδηγός κάλεσε την Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ήρθε σε επικοινωνία με την Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία επανδρωμένα οχήματα από την Πυροσβεστική Κομοτηνής, τα οποία απεγκλώβισαν τον νεαρό άντρα.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται, μάλιστα, ο οδηγός… να μιλάει στο κινητό του, ενώ κάθεται στο πορτμπαγκάζ, την ώρα που όλος ο μηχανισμός βρισκόταν σε κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό του. Προφανώς μιλούσε με συγγενικά του πρόσωπα.

Πηγή, φωτογραφία: xronos.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ