Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Εφιάλτης για οικογένεια στο Χαλάνδρι – Τέσσερις διαρρήκτες στο σπίτι, έσερναν την κόρη από τα μαλλιά (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με λεία 8.000 ευρώ έφυγαν οι τέσσερις διαρρήκτες από την οικία της τριμελούς οικογένειας

Έναν αδιανόητο εφιάλτη έζησαν τα δύο από τα τρία μέλη μιας οικογένειας στο Χαλάνδρι, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας, τέσσερις διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι επί της οδού Φιλικής Εταιρείας.

Τα τέσσερα άτομα έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα κι ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας όπου κοιμόταν ένα ζευγάρι κι η κόρη του. Απαίτησαν από την 70χρονη μητέρα που ξύπνησε από τη φασαρία να κατέβει στο ισόγειο και να τους δώσει χρήματα και μάλιστα για εκφοβισμό, ένας από τους διαρρήκτες ξανανέβηκε στον πρώτο όροφο και κατέβασε την κόρη σέρνοντάς την από τα μαλλιά.

Η γυναίκα, τρομοκρατημένη, τους έδωσε μια τσάντα με 8.000 ευρώ, ωστόσο οι ληστές, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, ζητούσαν επιτακτικά κι άλλα χρήματα. Τότε τους είπε ότι υπάρχει χρηματοκιβώτιο στο υπόγειο του σπιτιού, του οποίου το κλειδί όμως είχε χάσει.

Οι διαρρήκτες το ξήλωσαν κι έφυγαν μαζί με αυτό. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και σύμφωνα με την κατάθεσή της, το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο. Το απίστευτο στην ιστορία είναι ότι ο άνδρας της οικογένειας δεν κατάλαβε τίποτα και συνέχισε να κοιμάται καθ’ όλη τη διάρκεια της ληστείας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ