Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

«Μπλόκο» από τα Jumbo στο click away – Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

Γιατί δεν θα προχωρήσει στη συγκεκριμένη λειτουργία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το σχέδιο της κυβέρνησης για το άνοιγμα του λιανεμπορίου μόνο με τη μέθοδο του click away αρχίζει να παρουσιάζει τα πρώτα προβλήματα.

Η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, και του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, έκανε γνωστή μέσα από τον ιστότοπό της, ανακοίνωση πως δεν δύναται να εφαρμόσει τις ρυθμίσεις του click away από τα καταστήματά της.

Όπως ανακοινώθηκε, η επιχείρηση δεν διαθέτει τις ανάλογες υποδομές για την εφαρμογή αυτής της επιλογής.

Η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας. Η υπηρεσία CLICK AWAY δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές».

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοινώθηκε, από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, θα επιτραπεί η μετάβαση του πελάτη στα καταστήματα με αποστολή SMS (κωδικός 2) για την παραλαβή της παραγγελίας τους (click-away) λόγω της υπερφόρτωσης των ταχυμεταφορών και των αυξημένων αναγκών ενόψει των γιορτών.

Η υπηρεσία  θα λειτουργήσει μόνο με την ηλεκτρονική απόδειξη της παραγγελίας ή μέσω τους συστήματος POS έξω από το κατάστημα και με συγκεκριμένη ώρα κατά την οποία μόνο ένα άτομο θα μπορεί να την παραλάβει. Στις ουρές έξω από τα καταστήματα θα επιτρέπονται έως 9 άτομα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ