Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου (video)

Προαιρετικό το άνοιγμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανοικτά τα σούπερ μάρκετ προαιρετικά και μόνο για αυτή την Κυριακή 13/12 ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς όπως ανέφερε πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της ενημέρωσης για τα μέτρα που θα ισχύσουν κατά την διάρκεια των εορτών, αυτή η εξέλιξη είναι προαιρετική και αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών ώστε να αποφευχθούν οι ουρές στα εν λόγο καταστήματα, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας παραμένουν υψηλά.

Αγορές με click away

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των μέτρων, τόνισε ότι «από τις υπηρεσίες θα επιτρέψουμε να ανοίξουν μόνο τα κομμωτήρια, τα κουρεία και οι υπηρεσίες ΚΤΕΟ» και εξήγησε τη διαδικασία μέσω της οποίας θα λειτουργούν τα καταστήματα του click away.

Υπογράμμισε ακόμη πως «δεν υποκρινόμαστε ότι το click away μπορεί να ισοφαρίζει σε επιχειρήσεις τη ζημία από τη μη λειτουργία του λιανικού εμπορίου. Γι αυτό το λόγο και οι επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν με το click away νοούνται ως παραμένουσες κλειστές με κρατική εντολή και θα λαμβάνουν κανονικά όλα τα ωφελήματα και τα προστατευτικά μέτρα που έως τώρα ελάμβαναν ως απολύτως κλειστές».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ