Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Υπόθεση 4χρονης Μελίνας: Τι είπε στη δίκη η αναισθησιολόγος

Η δίκη θα συνεχιστεί στο Ηράκλειο στις 16 Δεκεμβρίου με την αγόρευση της εισαγγελέως - Το κορίτσι έχασε τη ζωή του μετά από χειρουργική επέμβαση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίστηκε την Τρίτη 8/12 η δίκη για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης ρουτίνας το 2015.

Στο εδώλιο η αναισθησιολόγος

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, απολογήθηκε η κατηγορούμενη αναισθησιολόγος, η οποία περιέγραψε πώς χειρίστηκε το περιστατικό. Η ίδια υποστήριξε ότι δεν έχει ευθύνη για όσα συνέβησαν και πως βρισκόταν διαρκώς πάνω από την μικρή.

Απέδωσε τις εξελίξεις σε μια σπάνια αλλεργική αντίδραση του παιδιού σε φάρμακο το οποίο χορηγήθηκε ενώ πρόσθεσε ότι αυτό δεν θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί καθώς δεν υπήρχε τρόπος πρόβλεψης από κανέναν γιατρό. Υποστήριξε επιπλέον ότι το παιδί ήταν ζωντανό όταν έφτασε στο ΠΑΓΝΗ.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 16 Δεκεμβρίου με την αγόρευση της εισαγγελέως.

Στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου βρίσκονταν και σήμερα μέλη της οικογένειας της άτυχης Μελίνας, που από την πρώτη στιγμή όπως δηλώνουν, εκείνο που επιθυμούν είναι η δικαίωση για το παιδί τους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ