Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Η Ίος ζητεί παιδίατρο: Ο δήμαρχος δίνει μπόνους σε όποιον καλύψει τη θέση (video)

Στο νησί κατοικούν μόνιμα περίπου 400 παιδιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ίος, ένα άκρως τουριστικό νησί της Ελλάδας, που αποτελεί ιδιαίτερα συχνό καλοκαιρινό προορισμό, δε διαθέτει παιδίατρο και είναι μία ειδικότητα που κάθε μέρος έχει ανάγκη να έχει. Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο νησί που έχει πολλά παιδιά… 

Για το λόγο αυτό, ο δήμαρχος του νησιού, Γκίκας Γκίκας, παρέχει ένα επιπλέον κίνητρο για να καλυφθεί γρήγορα η θέση.  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, μιλώντας στο «MEGA», στο νησί κατοικούν μόνιμα περίπου 400 παιδιά. Και γι’ αυτό ανακοινώνει ότι όποιος παιδίατρος αποφασίσει να δεχθεί να μετακομίσει στο νησί και να εργαστεί, θα λάβει το ποσό των 8.000 ευρώ ετησίως ως μπόνους.

«Έχουμε 400 παιδιά και δεν έχουμε παιδίατρο και αυτό είναι δύσκολο. Γίνεται προσπάθεια και πιστεύω ότι θα προκηρυχτεί η θέση τώρα και έχουμε δεσμευτεί και εμείς, γιατί έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι η τοπική αυτοδιοίκηση αφουγκράζεται τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και πρέπει να επεμβαίνει και η ίδια. Με δικά μας χρήματα όταν προκηρυχτεί η θέση θα δίνουμε και εμείς 8000 ευρώ ετησίως στον παιδίατρο που θα έρθει στην Ίο για τη διαμονή και τη σίτιση του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

(πληροφορίες από Mega)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ