Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

ΕΔΕ για την προσβολή στη μνήμη του Γρηγορόπουλου – Σκόρπισαν ανθοδέσμη στο σημείο της δολοφονίας (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως άντρες των ΥΑΤ διέλυσαν και σκόρπισαν μια ανθοδέσμη που είχε αφήσει πολίτης στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, την Κυριακή (06/12), ημέρα μνήμης του. Με το σχετικό βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως ανακοίνωσε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, για το βίντεο αυτό θα διεξαχθεί, μάλιστα, ΕΔΕ ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει και ανακοίνωση…

Στο βίντεο ένας άνδρας των ΥΑΤ κρατάει μια ανθοδέσμη, την οποία μετά από λίγα δευτερόλεπτα διαλύει πάνω σε συνάδελφό του και στη συνέχεια πετάει την υπόλοιπη στο πεζοδρόμιο.

Νωρίτερα, αντιπροσωπεία του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ που – τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας – επεδίωξε να αφήσει ένα λουλούδι στον τόπο της δολοφονίας, παρεμποδίστηκε από δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά έγιναν προσαγωγές από την ΕΛΑΣ. 

Σε μια ημέρα στην οποία το κράτος, θέλοντας να τηρηθούν… μέτρα για τον κορονοϊό, έδειξε το αυταρχικό του πρόσωπο, την ώρα που στο κέντρο της Αθήνας, στη Θεσσαλονίκη και στην Πέτρα σημειώθηκαν επεισόδια και δεκάδες προσαγωγές.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ