Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Αγωνία για 41χρονη από τη Λαμία που διασωληνώθηκε χωρίς να έχει υποκείμενα νοσήματα

Γεμάτα τα 11 κρεβάτια στη ΜΕΘ του νοσοκομείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ώρες αγωνίας περνούν οι συγγενείς μίας 41χρονης γυναίκας, από τη Λαμία, που έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 41χρονη νοσηλευόταν στο “Πέτρινο Κτήριο”, όμως εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid του νοσοκομείου Λαμίας και διασωληνώθηκε. Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο ότι η γυναίκα δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Μία 60χρονη γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας, που διέμενε στη Λαμία, κατάφερε έπειτα από 10 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ να βγει νικήτρια και να μεταφερθεί σε καλή κατάσταση στο “Πέτρινο Κτήριο” έως ότου ανακτήσει τις δυνάμεις της για να μπορέσει να επιστρέψει σπίτι της.

Εκεί δυστυχώς παραμένουν πολλοί ακόμη συνάνθρωποι μας, με τον αριθμό να κινείται σταθερά άνω των 50, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν εισέλθει σε αυτό το τελευταίο 10ημερο του Νοεμβρίου.

Αντίστοιχα γεμάτα είναι τα 11 κρεβάτια της Εντατικής. Το παλαιότερο περιστατικό είναι αυτό του 65χρονου Λαμιώτη εκπαιδευτικού που δίνει σκληρή μάχη με τον ιό από τις 23 Νοεμβρίου. Από τη Λαμία συνολικά νοσηλεύονται τρία άτομα, μαζί με την 41χρονη, ενώ στα υπόλοιπα οκτώ κρεβάτια βρίσκονται συνάνθρωποί μας από Βοιωτία, Ευρυτανία, Καρδίτσα, Λάρισα και Βόλο. Ο μέσος όρος ηλικίας των διασωληνωμένων ασθενών είναι τα 63,5 έτη.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ