Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΕΔΕ για τρεις εργαζόμενους στον «Άγιο Σάββα» επειδή… κόλλησαν κορονοϊό

Ανήκουστα πράγματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια υπόθεση που πιθανότατα δεν έχει προηγούμενο στα όσα έχουμε ζήσει στο διάστημα που η χώρα ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό εκτυλίσσεται στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», καθώς σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η διοικήτρια Όλγα Μπαλαούρα φέρεται να έχει ζητήσει διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για τρεις εργαζόμενους, επειδή… κόλλησαν κορονοϊό.

SCAN ΕΔΕ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟ

Παρότι συνολικά πάνω από 60 εργαζόμενοι έχουν νοσήσει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, η κυρία Μπαλαούρα έχει στοχοποιήσει τρεις συγκεκριμένους, οι οποίοι όχι μόνο κόλλησαν τον ιό, αλλά τον μετέδωσαν και σε μέλη των οικογενειών τους.

Χθες, μάλιστα, με εντολή της, επιδόθηκε στους τρεις εργαζόμενους έγγραφο το οποίο αναφέρει ότι θα πρέπει να περάσουν από ΕΔΕ, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ίδιων, αλλά και των συναδέλφων τους που σε ένδειξη διαμαρτυρίας, βγήκαν σήμερα στο προαύλιο του νοσοκομείου.

ΕΓΓΡΑΦΟ 1ΗΣ ΥΠΕ

Οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι εάν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει αποσυρθεί η ΕΔΕ όλο το προσωπικό θα κάνει πορεία προς τα γραφεία της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) και εάν δεν εισακουστούν θα κινηθούν προς το Υπουργείο Υγείας.

ΕΓΓΡΑΦΟ 2- 1 ΥΠΕ

  • Τα έγγραφα έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Αυγή»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ