Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Σοβαρό τροχαίο κατά τη διάρκεια παρακολούθησης για ναρκωτικά – Στη ΜΕΘ μια αστυνομικός

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της - Μαζί της τραυματίστηκε ακόμα ένας άνδρας αστυνομικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία αστυνόμος της Δίωξης Ναρκωτικών, που βρισκόταν σε επιχείρηση στη Βάρη – Κορωπίου είναι τραυματισμένη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο ατύχημα με πολλά ερωτηματικά. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της. Τραυματίστηκε ακόμα ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν ο οδηγός της μηχανής τους… Κατά την επιχείρηση έγιναν έξι συλλήψεις.

Η αστυνομικός βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που γινόταν η επιχείρηση και ο έλεγχος σε αυτοκίνητο, όταν την εμβόλισε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα. Η οδηγός κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έπεσε πάνω στη μηχανή της αστυνομικού.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Βούλα, το μεσημέρι της Πέμπτης (03/12.2020), την ώρα που δυο αστυνομικοί της Δίωξης επέβαιναν σε μηχανή, παρακολουθούσαν αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν ύποπτοι για διακίνηση ναρκωτικών. Την ίδια ώρα φέρεται να γινόταν έφοδος και σε μία αποθήκη στην ίδια περιοχή από τη Δίωξη Ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό, η παρακολούθηση του αυτοκινήτου των υπόπτων γινόταν στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στα νότια προάστια, η οποία επέφερε έξι συλλήψεις. Οι δυο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στο τροχαίο επέβαιναν σε μηχανή και παρακολουθούσαν τους υπόπτους από απόσταση.

Τη στιγμή που έψαχναν την ευκαιρία για επιχείρηση με σκοπό τη σύλληψη των δυο υπόπτων, ένα αυτοκίνητο, που δεν συμμετείχε στην παρακολούθηση και ανήκει σε μια γυναίκα, χτύπησε τη μηχανή των αστυνομικών, με αποτέλεσμα τα δυο στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών να βρεθούν στον δρόμο και να τραυματιστούν.

Όπως αναφέρθηκε, η νεαρή αστυνομικός έχει χτυπήσει σοβαρά και κρίθηκε αναγκαίο να μπει αμέσως στην Εντατική, προκειμένου να χειρουργηθεί. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Η οδηγός που χτύπησε τη μηχανή των δυο αστυνομικών δήλωσε στην πρώτη της κατάθεση πως δεν κατάλαβε πως της έφυγε το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προκληθεί το τροχαίο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ