Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Lockdown: Οι Αθηναίοι ξεπέρασαν τους Θεσσαλονικείς στην… παρακολούθηση πορνό

Τι αποκάλυψε η έρευνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Αθηναίοι παρακολούθησαν περισσότερες ταινίες πορνό σε σχέση με τους Θεσσαλονικείς κατά την περίοδο του δεύτερου lockdown που βρίσκεται σε ισχύ από τις 7 Νοεμβρίου, όπως αποτυπώνεται σε σχετική έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, τα άτομα ηλικίας 25-34 είναι στην κορυφή προβολών, με ώρες αιχμής 23:00 με 03:00.

Σύμφωνα με το gazzeta.gr, το 78,8% που είδαν ταινίες ερωτικού περιεχομένου στο διάστημα του δεύτερου εγκλεισμού αποτελείται από άνδρες, ενώ το 21,1% από γυναίκες. Συνολικά 537.093 χρήστες επισκέφθηκαν το site με 2.263.965 προβολές σελίδων. Η Αθήνα είναι πρώτη στη χρήση και ακολουθούν η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα και το Ηράκλειο.

Ακολουθώντας το παράδειγμα παγκόσμιων κολοσσών της βιομηχανίας ενηλίκων, η www.SugarBabes.tv, δημοφιλής εταιρία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου παρέχει ελεύθερη πρόσβαση στους χρήστες, μέχρι το τέλος της καραντίνας του δεύτερου κύματος κορονοϊού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που περιλαμβάνει τα ευρήματα έρευνας για την παρακολούθηση των ταινιών αυτών στην Ελλάδα.

Στόχος της είναι να παροτρύνει τον κόσμο να μείνει σπίτι, δίνοντας μια διέξοδο στους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να περάσουν πολλές ώρες στις οικίες τους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ