Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Κορονοϊός: Πολλά κρούσματα σε στρατόπεδο στα Ιωάννινα – Μπήκε σε καραντίνα

Εντοπίστηκαν πάνω από 40 θετικοί στον ιό στο στρατόπεδο «Κατσιμήτρου» στο Πέραμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για ακόμα μία φορά τα Ιωάννινα είναι στην επικαιρότητα λόγω και των κρουσμάτων κορονοϊού σε συγκεκριμένο στρατόπεδο. Συγκεκριμένα, δεκάδες θετικοί στον Covid-19 βρέθηκαν στο στρατόπεδο «Κατσιμήτρου» στο Πέραμα. Το στρατόπεδο με εντολή των αρμόδιων αρχών τέθηκε σε καθεστώς καραντίνας.

Πιο αναλυτικά, γύρω στα 43 κρούσματα κορονοϊού «μετράει» το στρατόπεδο Κατσιμήτρου στα Ιωάννινα, σύμφωνα με το «GRTimes.gr», ενώ η ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου τη Δευτέρα (30/11), έκανε λόγο για 26. Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχαν 21 θετικοί στρατιώτες, στους οποίους φέρεται να έδιναν, μάλιστα, καραμέλες για πονόλαιμο

Όλα ξεκίνησαν όταν μερικοί φαντάροι που ανήκαν στους «νεοσύλλεκτους» εμφάνισαν κάποια μικροσυμπτώματα που έμοιαζαν με αυτά του ιού Covid-19.

Αμέσως οι αρμόδιοι προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες διενεργώντας rapid test σε όλους. Στη συνέχεια η διαδικασία είχε ως εξής «το στρατόπεδο χωρίστηκε σε 4 λόχους».

Το πρώτο κτίριο ήταν για τους θετικούς, το δεύτερο για τα «ύποπτα κρούσματα» δηλαδή για εκείνους που είχαν στενές επαφές με τα θετικά κρούσματα και στα υπόλοιπα δυο κτίρια μοιράστηκαν οι αρνητικοί.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ