Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλονίκης και στη Θράκη – Μοναδικές εικόνες (video)

Οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ, η θερμοκρασία από το βράδυ της Δευτέρας (30/11)  σημείωσε αισθητή πτώση στα βόρεια της χώρας και έτσι οι πρώτες νιφάδες χιονιού έπεσαν στα ορεινά της Θεσσαλονίκης στον Σοχό, αλλά και στη Θράκη…

Εάν εξαιρεθούν τα χιόνια σε ψηλά βουνά της χώρας τις προηγούμενες εβδομάδας, αυτά είναι τα πρώτα για τη φετινή χειμερινή σεζόν στη χώρα.

Το ψυχρό κύμα κατέβηκε από τη Βουλγαρία και επηρέασε και τους τρεις νομούς της Θράκης (Έβρος, Ροδόπη, Ξάνθη). Χιονόπτωση σημειώθηκε και στην περιοχή της Νυμφαίας Κομοτηνής. Χιόνια έπεσαν στον δρόμο όπως μαρτυρούν το βίντεο και οι φωτογραφίες των Καιρικών Νέων Θράκης, από τον κάθετο άξονα Κομοτηνής – Βουλγαρίας, λίγο πριν τα σύνορα Νυμφαίας – Μακάζα, στο ύψος του τελευταίου τούνελ σύμφωνα με το «inkomotini.news».

Ίδιο σκηνικό και σε χωριά του Έβρου (Διδυμότειχο κ.α.), αλλά και της Ξάνθης.

Από νωρίς τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη και στον Σοχό, οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές και μάλιστα στη συγκεκριμένη περιοχή το θερμόμετρο έπεσε στους -1 βαθμούς Κελσίου αναφέρει το «Grtimes.gr». Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι θερμοκρασίες αναμένεται να αυξηθούν.

καιρός χιόνια Κομοτηνή Ροδόπη καιρικά νέα Θράκης inkomotini

καιρός χιόνια Κομοτηνή Ροδόπη καιρικά νέα Θράκης inkomotini 1

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ