Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Εικόνες συνωστισμού κατά την φωταγώγηση του δέντρου στα Τρίκαλα – Πήρε χρώμα Χριστουγέννων η πόλη (video)

Υπήρξαν και αντιδράσεις, καθώς ο συγκεκριμένος δήμος έχει επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο εδώ και καιρό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζωντανά μέσω YouTube είχε ανακοινωθεί πως θα μεταδιδόταν η φωταγώγηση του δέντρου στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, αλλά σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα υπήρξε συνωστισμός, κάτι που επέφερε αντιδράσεις. Βλέπετε, ο νομός Τρικάλων είναι μέσα στους 18, που ανακοινώθηκε ότι υπάρχει αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού.
Κάθε πολίτης είχε την ευκαιρία εν μέσω περιοριστικών μέτρων μετακίνησης κατά του κορονοϊού να ζήσει έστω και διαφορετικά αυτή την λαμπερή παράδοση της πόλης, μόνο που πολλοί προτίμησαν να βγουν στην πόλη.

Φαίνεται πως το υγειονομικό πρωτόκολλο μπήκε σε δεύτερη μοίρα από την στιγμή που μεγάλο μερίδα πολιτών γνώριζε ώρα και μέρος διεξαγωγής της εκδήλωσης. Έτσι, πολλοί προτίμησαν να παραβρεθούν εκεί για να ζήσουν αυτή την Χριστουγεννιάτικη εμπειρία, φορώντας μάσκες στην πλειοψηφία τους. Η τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής δεν αναιρεί βέβαια τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε.

Σύμφωνα με το «trikalavoice.gr» και το «trikkipress.gr», οι εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στην εκδήλωση του Δήμου Τρικκαίων -ενός δήμου με επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο εδώ και καιρό – προκάλεσαν την αντίδραση τόσο της αντιπολίτευσης, όσο και μεμονωμένων πολιτών

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κωνσταντίνος Κρεμμύδας σε ανάρτησή του κάνει λόγο για την υγεία που θυσιάζεται στον «βωμό στην επικοινωνιακή τακτικής της Δημοτικής Αρχής, την ώρα που η πόλη μας είναι στις 18 πιο επιβαρυμένες της χώρας», ασκώντας σκληρή κριτική στον Δήμαρχο, κ. Παπαστεργίου, ενώ πολίτες έγραψαν στα social media πως οι εικόνες αυτές ήταν αναμενόμενες από την στιγμή που γνωστοποιήθηκε η εκδήλωση.

Στο βίντεο πέρα από τον όμορφο λαμπερό στολισμό (φαίνεται και στις εικόνες), διακρίνεται καθαρά ο συνωστισμός για τον οποίο κατηγορήθηκαν οι τοπικές αρχές:

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα δέντρο κορονοϊός συνωστισμός trikkipress.gr 1

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα δέντρο κορονοϊός συνωστισμός trikkipress.gr 2

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα κορονοϊός

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα κορονοϊός 1

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα κορονοϊός 2

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα κορονοϊός 3

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα κορονοϊός 4

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα κορονοϊός 5

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα κορονοϊός 6

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα κορονοϊός 7

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα κορονοϊός 8

Τρίκαλα στολισμός Χριστούγεννα κορονοϊός 9

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr, trikkipress.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ