Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Θρίλερ με την εξαφάνιση 29χρονης στο Νέο Ηράκλειο – Αγνοείται εδώ και οκτώ μήνες (video)

Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο κατοικούσε στον Άγιο Δημήτριο μαζί με τον σύντροφό της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την εξαφάνιση μίας 29χρονης από την περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής έγινε γνωστή εδώ και μερικές ώρες και η υπόθεση θυμίζει θρίλερ, καθώς η γυναίκα αγνοείται εδώ και οκτώ μήνες. Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο κατοικούσε στον Άγιο Δημήτριο μαζί με τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με το silver alert η γυναίκα που αγνοείται είναι η Δήμητρα Ζιβανού, 29 ετών, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής. Έχει καστανοπράσινα μάτια, ύψος 1,65μ και είναι αδύνατη.

Όπως αναφέρει και το site «anikolouli.gr», η 29χρονη που έχει εξαφανιστεί από τον Μάρτιο είναι μητέρα δύο παιδιών και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 29χρονη εξαφανίστηκε μετά τα τέλη Μαρτίου όταν επισκέφτηκε τη μητέρα της στο Νέο Ηράκλειο. Όλο αυτό το διάστημα η μητέρα της την αναζητούσε μόνη της, ενώ πριν από λίγες ημέρες απευθύνθηκε στην αστυνομία και ακολούθως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο του silver alert.

Όπως αναφέρθηκε, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο κατοικούσε στον Άγιο Δημήτριο μαζί με τον σύντροφό της. Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, ή με την Ελληνική Αστυνομία.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ