Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Κρύβεται ο Χρήστος Παππάς – Δεν σκοπεύει να εμφανιστεί στις αρχές, δηλώνει ο δικηγόρος του (video)

Νωρίτερα είχε γίνει έφοδος στο σπίτι του στου Παπάγου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άφαντος είναι ο καταδικασθείς για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος δεν παραδόθηκε, προκειμένου να εκτίσει άμεσα την ποινή του (13 χρόνια) μετά την απόφαση του δικαστηρίου που στέλνει στη φυλακή την ηγετική ομάδα και δίνει αναστολή ποινών σε 12 μόνο από τους καταδικασθέντες.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Περικλή Σταυριανάκη, ο υπαρχηγός της οργάνωσης δεν σκοπεύει να εμφανιστεί στις αρχές.

Όπως υποστηρίζει ο συνήγορός του έκανε αυτή την επιλογή, σε αυτή τη φράση, να μην εμφανιστεί, διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο , οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση».

Νωρίτερα η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του στου Παπάγου, όπου εντοπίστηκαν μόνο κάποιοι συγγενείς του. Η αστυνομικοί έμειναν εκεί 15 λεπτά και μετά αποχώρησαν.

Σχεδόν το σύνολο των καταδικασθέντων από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, εκτός από τον Γιάννη Λαγό και τον Χρήστο Παππά.

Σημειώνεται ότι εκτός του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, αναζητούνται άλλοι τέσσερις καταδικασθέντες, οι οποίοι διαμένουν στην επαρχία και εντάσσονται στα χαμηλόβαθμα στελέχη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ