Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Κορονοϊός: Ασύλληπτες συμβουλές μέσω εκπομπής – «Μην υπακούτε σε νόμους, μας κάνουν πειραματόζωα, θέλουν 15.000 νεκρά παιδιά» (video)

Το κανάλι χρηματοδοτήθηκε από τον κ. Στέλιο Πέτσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άναυδοι έμειναν όσοι παρακολούθησαν εκπομπή σε κανάλι της Βορείου Ελλάδας κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι παραινέσεις για «ανταρσία» απέναντι στα μέτρα που έχουν επιβληθεί στους πολίτες της χώρας μας λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού δεν είχαν προηγούμενο. «Σκοτώνουν 15.000 παιδιά για να τα κάνουν αδρενόχωμα» ήταν η φράση που ακούστηκε στην εκπομπή και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό ενώ, εν συνεχεία, ακούστηκαν εκφράσεις όπως «μην στέλνετε τα παιδιά σας σχολεία», «πάρτε τον νόμο στα χέρια», «μην υπακούτε στους νόμους» και «ψηφίζουν αυτούς τους νόμους για να κλείνουν μέσα τους γονείς».

Αυτά τα αδιανόητα βγήκαν μάλιστα στον αέρα από κανάλι που χρηματοδοτήθηκε από τον κ. Πέτσα με 16χιλ. ευρώ την ώρα που ο ίδιος έλεγε πως βασικό κριτήριο της λίστας ήταν να μην διακινούν τα μέσα fake news.

Ας τα δούμε όμως βήμα, βήμα.

Ο καθηγητής – επιστήμονας που ήταν αρχικά καλεσμένος κάνει λόγο για τους ανθρώπους που υποφέρουν φορώντας μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και σχολιάζει ότι είναι ένα απίστευτο βασανιστήριο για κάποιες κατηγορίες εργαζομένων, ενώ τονίζει ότι η μάσκα προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εμπεριέχει κινδύνους για την υγεία και ακόμη και για την ανθρώπινη ζωή σε κάποιες περιπτώσεις.

Στην ίδια εκπομπή αναζητούν νομική προστασία κατά του εμβολιασμού.

«Δεν θέλω να εμβολιαστώ πως το γλυτώνω νομικώς» αναρωτιέται σε κάποιο σημείο ο παρουσιαστής για να λάβει την απάντηση από τον επιστήμονα ο οποίος υποστηρίζει ότι η Ελλάδα στις 11 Μαρτίου έσπευσε να θεσπίσει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό.

«Υπάρχει σχέδιο η Ελλάδα να γίνει το πειραματόζωο και να εφαρμοστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού, τι συμβαίνει εδώ;» διερωτάται ο επιστήμονας και προτείνει να προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Έχουν υποχρεώσει τα παιδιά μας να φοράνε μάσκα», αλλάζει θέμα ο παρουσιαστής και τονίζει ότι έχει πολλές επιπτώσεις και ρωτάει πως μπορούμε να τα προστατεύσουμε νομικά. Ο καθηγητής δίνει επιπλέον οδηγίες για το πως και με ποιους τρόπους μπορεί ο γονιός να προσφύγει κατά της συνταγματικότητας της σχετικής ΚΥΑ η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών, ενώ δίνει οδηγίες για να μην θερμομετρούνται τα παιδιά γιατί πρόκειται όπως λέει για «ιατρική πράξη». Στη συνέχεια δίνουν νομικές οδηγίες και κατά της υποχρεωτικής καραντίνας σε άτομα που νοσούν από τον ιό.

Την σκυτάλη πήρε ο συνταγματολόγος, ο οποίος ξεκαθάρισε εξαρχής ότι πρέπει «να αποτρέψουμε τη γενοκτονία που επέρχεται για την πατρίδα μας».

Μάλιστα ο παρουσιαστής στάθηκε ιδιαίτερα στη χρηματοδότηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. «Η κυβέρνηση έδωσε 40 εκατ. στα ΜΜΕ για να τρομοκρατούν τον κόσμο όλη μέρα και επιβάλει πρόστιμο σε όποιον δεν κάνει χρήση της μάσκας, γιατί θέλουν να πιστέψουμε ότι νοιάζονται για την υγεία μας» τόνισε.

Λίγο αργότερα η κατάσταση φαίνεται να ξεφεύγει…

Ο διαπρεπής συνταγματολόγος αρχίζει να ωρύεται λέγοντας ότι η δικαιοσύνη είναι μασονική, το κράτος είναι εβραϊκό και ο λαός δεν είναι λαός και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες συμμορίες με τη δικαιοσύνη αλλά «μόνο με την αυτοδικία». Επίσης ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει πανδημία και επιδημία, είναι όλα ψεύτικα, ενώ επιχειρηματολογεί λέγοντας ότι πληρώνουν τους συγγενείς των θυμάτων με 2 και 3 χιλιάδες ευρώ για να συμφωνήσουν ότι ο άνθρωπός τους πέθανε από τον κορονοϊό.

«Πρώτα φέρανε τους νόμους και τις ποινές και μετά φέρανε την πανδημία, δεν υπάρχει πανδημία ούτε επιδημία, είναι μία ανύπαρκτος ασθένεια, δεν τα τρώμε τα ψέματά τους και δεν υπακούμε σε παράνομους νόμους» προσθέτει ο επιστήμονας και ο παρουσιαστής συμφωνεί και αναφέρεται στην ΠΝΠ του περασμένου Μαρτίου για τον περιορισμό των μετακινήσεων και επιμένει στα νομικά επιχειρήματα κατά των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

«Δεν πρέπει να υπακούμε ούτε σε συνθήκες ούτε σε νόμους» τονίζει ο επιστήμονας ο οποίος επικαλείται ρήση του Χίτλερ, και αρνείται να δώσει νομικές συμβουλές επιμένοντας στην αυτοδικία και κρατώντας το καλύτερο για το τέλος.

«Έχουν φέρει 3000 blackwater στη χώρα μας όπου θα μπουκάρουν στα σπίτια μας και θα παίρνουν το βιός μας» υποστηρίζει με θέρμη ενώ προσθέτει ότι δεν πρέπει να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο. «Μη βάζετε μάσκα και μην στέλνετε τα παιδιά σας στα σχολεία» και κλείνει με την απίστευτη φράση: «Ψηφίζουν αυτούς τους νόμους για να κλείνουν μέσα τους γονείς, να παίρνουν τα παιδιά να τα κάνουν αδρενόχρωμα και όπως ξέρετε για ένα κιλό αδρενόχρωμα χρειάζονται 15.000 νεκρά παιδιά, σκοτώνουν 15.000 παιδιά…».

Κάπου εκεί κλείνει η εκπομπή και οι παρουσιαστές τονίζουν ότι λυπούνται πάρα πολύ επειδή τελειώνει ο χρόνος της εκπομπής.

Καλό θα είναι όσοι έχουν το τηλεοπτικό βήμα να προσέχουν όσα υποστηρίζουν όταν είναι ανοιχτές οι κάμερες. Ο ελληνικός λαός βιώνει πρώτη φορά μία τόσο επώδυνη κατάσταση και οφείλουμε άπαντες να τεκμηριώνουμε όσες πληροφορίες του παρέχουμε…

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ