Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Απίστευτα πράγματα στα Καμένα Βούρλα – Κάτοικοι άφησαν νηστικά 39 προσφυγόπουλα (video)

Αγάπα τον πλησίον σου...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στα Καμένα Βούρλα με αρνητικούς πρωταγωνιστές κατοίκους της περιοχής που αντιτίθενται στην εγκατάσταση προσφύγων.

Η ένταση ξεκίνησε από την Τετάρτη (23/09), όταν περίπου 100 πρόσφυγες έφτασαν στα Καμένα Βούρλα στο πλαίσιο της επιχείρησης αποσυμφόρησης της νησιωτικής Ελλάδας και κορυφώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (24/09) έξω από ξενοδοχείο όπου έχουν βρει καταφύγιο 39 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο εμπόδισαν τη διανομή φαγητού και κλινοσκεπασμάτων και η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει τελείως όταν οι πρόσφυγες αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούσαν να βγουν ούτε έξω για να αγοράσουν φαγητό κι άρχισαν να πετούν πέτρες προς τους κατοίκους.

Χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν, η ουσία, όμως, είναι ότι η εικόνα αυτή δεν τιμά κανέναν και ενδεικτικό είναι ότι εξόργισε και τον Νότη Μηταράκη που μιλώντας στο Open, παραδέχθηκε ότι από λάθος του δεν ενημερώθηκαν οι κάτοικοι, εξέφρασε όμως την αγανάκτησή του για τις αντιδράσεις τους.

Θα γίνει προσωρινός αποκλεισμός της Λαμίας – Αθηνών

Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Λαμίας – Αθηνών στα διόδια της Αγίας Tριάδας θα προχωρήσουν, μάλιστα, κάτοικοι των Καμένων Βούρλων, διαμαρτυρόμενοι για την απροειδοποίητη εγκατάσταση 39 ασυνόδευτων προσφυγόπουλων σε ξενοδοχείο της περιοχής τους.

Παρά τις εκκλήσεις που έγιναν από αρκετές πλευρές να μην υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και αποκλεισμός της Αθηνών – Λαμίας, οι κάτοικοι αποφάσισαν το αντίθετο και θα κρατήσουν κλειστή εθνική οδό για μία ώρα (από τις 15:45), ενώ προγραμματίζουν για το βράδυ νέα συγκέντρωση στα Καμένα Βούρλα.Πηγή βίντεο: lamiareport.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ