Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Κορονοϊός: Ζευγάρι Γάλλων βρέθηκε θετικό και το… έσκασε από το νοσοκομείο – Εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο

Αναστάτωση στα Τρίκαλα - Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία ενώ αναμένεται να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο εντοπισμός ενός ζευγαριού Γάλλων με κορονοϊό (διαγνώστηκε θετική η γυναίκα) που διέμεναν στο Καστράκι, το… έσκασαν και στη συνέχεια βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία ενώ αναμένεται να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών του.

Αρχικά είχαν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και ακολούθως στο νοσοκομείο Τρικάλων για περαιτέρω εξετάσεις, αλλά το έσκασαν από το νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού.

Όπως ανέφερε το «meteoravoice.gr», μετέβησαν το Καστράκι και στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν πήραν τα πράγματά τους και το όχημα που είχαν νοικιασμένο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στη συνέχεια σήμανε συναγερμός και αναζητούνταν από τις αρχές.

Σύμφωνα με το «TV10.gr», το ζευγάρι είχε φύγει από την Καλαμπάκα και εντοπίστηκε σε αεροδρόμιο των Αθηνών. Τους δόθηκαν οδηγίες και αναμενόταν να μεταφερθούν στο COVID ξενοδοχείο που έχει οριστεί για τον νομό Τρικάλων, αλλά εκείνοι το έσκασαν με το αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει. Και τώρα θα «τρέχουν» στον εισαγγελέα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ