Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Βάζα, τασάκια και… ιπτάμενες γλάστρες σε ενδοοικογενειακό καβγά στον Αλμυρό

Αυθεντικός, παραδοσιακός, ελληνικός καβγάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενδοοικογενειακό επεισόδιο με …ιπτάμενα αντικείμενα που εκτόξευαν ένας άνδρας και τρεις γυναίκες, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον Αλμυρό και οι εμπλεκόμενοι που είναι ένας άνδρας 45 χρονών, η 40χρονη γυναίκα του, η κουνιάδα του και η πεθερά του, θα λύσουν τις διαφορές τους πλέον στα Δικαστήρια.

Το «ομηρικό» επεισόδιο θα αποτελέσει αντικείμενο προκαταρκτικής εξέτασης, καθώς το ζευγάρι έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για επεισόδιο μεταξύ τους, ενώ ο άνδρας, μετά τη μήνυση που έκαναν σε βάρος του οι τρεις γυναίκες, συνελήφθη και κρατήθηκε τη νύχτα στο κρατητήριο του Α.Τ. Αλμυρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά του μάλωσε όχι για σημαντικό λόγο και μετά τις λογομαχίες και τις βρισιές του άνδρα προς τις γυναίκες και των γυναικών προς τον 45χρονο, άρχισε η εκτόξευση αντικειμένων, όπως βάζα, τασάκια, γλάστρες κλπ..

Στη συνέχεια οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν, με τον άνδρα να ισχυρίζεται ότι δεν τις χτύπησε και τις γυναίκες να υποστηρίζουν ότι τραυματίστηκαν, χωρίς όμως να προσκομίσουν βεβαίωση γιατρού.

Με εντολή του εισαγγελέα ο 45χρονος κρατήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Α.Τ. Αλμυρού και χθες παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν οι συνθήκες του επεισοδίου και να ζητηθεί ιατρική γνωμάτευσης για τις γυναίκες για να διαπιστωθεί αν όντως τραυματίστηκαν.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ