Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Συμπλοκή στον Έβρο ανάμεσα σε κτηνοτρόφο και Τούρκους που πέρασαν παράνομα τα σύνορα – Έπεσαν πυροβολισμοί

Από θαύμα δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα περιστατικό που από τύχη δεν κατέληξε σε τραγωδία, σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (14/09) στον Έβρο, όταν έπεσαν πυροβολισμοί..  Κτηνοτρόφος που βρισκόταν στον Κάμπο των Φερών, αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι οκτώ Τούρκοι πέρασαν παράνομα σε ελληνικό έδαφος και τους ζήτησε να σταματήσουν μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι ελληνικές Αρχές.

Οι Τούρκοι τον αγνόησαν με αποτέλεσμα να τους απειλήσει με καραμπίνα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα. Τότε ήταν που άναψαν τα αίματα καθώς προσπάθησαν και κατάφεραν να του αποσπάσουν την καραμπίνα.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, το όπλο εκπυρσοκρότησε δύο φορές και από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός. Για καλή τύχη όλων, στο σημείο έφτασαν γρήγορα αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τους Τούρκους, οι οποίοι υποστήριξαν ότι απειλήθηκαν από τον κτηνοτρόφο, με τον τελευταίο να ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε.

Τελικά σχηματίστηκε δικογραφία από την ΕΛΑΣ τόσο για τους Τούρκους όσο και για τον κτηνοτρόφο για τα αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, της απειλής και του νόμου περί όπλων.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ