Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Καρέ – καρέ η επίθεση σε κτήριο, που στεγάζει πρεσβείες και την εταιρεία του TAP (video)

Στην οδό Σισίνη - Στελέχη της κρατικής ασφάλειας εξετάζουν το βίντεο για να ταυτοποιήσουν τους αναρχικούς που συμμετείχαν στην επίθεση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επίθεση και οι βανδαλισμοί που προκλήθηκαν σε κτήριο που στεγάζει πρεσβείες και γραφεία της εταιρίας του αγωγού «TAP», του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη, μέσω και της Ελλάδος…

Σχετικό βίντεο παρουσίασε το «lawandorder.gr». Σ’ αυτό αποτυπώνονται καρέ-καρέ, οι κινήσεις των τριών αγνώστων, που φορώντας κράνη και επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτες προσέγγισαν το κτίριο που βρίσκεται στην οδό Σισίνη.

Ένας από αυτούς κατευθύνθηκε με γρήγορες κινήσεις στο πάρκινγκ του κτηρίου και έγραψε με σπρέι «Έρχεται η ώρα σας», ενώ στη συνέχεια κινήθηκε προς την είσοδο του κτιρίου που προκάλεσε φθορές και έσπασε τζάμια.

Στο κτήριο στεγάζονται επίσης οι πρεσβείες της Αυστραλίας, της Νορβηγίας και της Φινλανδίας. Στελέχη της κρατικής ασφάλειας εξετάζουν καρέ – καρέ το βίντεο για να ταυτοποιήσουν τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (10/09).

επίθεση κτήριο πρεσβείες εταιρεία TAP lawandorder 1

επίθεση κτήριο πρεσβείες εταιρεία TAP lawandorder 2

Πηγή: lawandorder.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ