Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Κορονοϊός: Έκλεισε για 14 ημέρες βρεφονηπιακός στο Μοσχάτο μετά από κρούσμα σε γονέα – Κρούσμα και σε σταθμό στον Κορυδαλλό

Ο δήμος προχώρησε σε απολύμανση του χώρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλειστός θα παραμείνει για 14 ημέρες ο 1ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Μοσχάτου καθώς γονέας νηπίου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το νήπιο είχε προσέλθει την Πέμπτη και την Παρασκευή στον σταθμό, ενώ σήμερα παρέμεινε προληπτικά στο σπίτι.

Ο γονέας ενημέρωσης το πρωί της Δευτέρας (7/9), τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΟΠΑΚΑ) του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, ο οποίος επικοινώνησε και ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο ΔΟΠΑΚΑ ενημέρωσε τους γονείς των νηπίων, διέκοψε τη λειτουργία του νηπιακού τμήματος για 14 ημέρες, προχώρησε στην απολύμανση των χώρων και έθεσε όλες τις δασκάλες του τμήματος εκτός υπηρεσίας για 14 ημέρες.

Και άλλο κρούσμα στον Κορυδαλλό

Κλειστός θα παραμείνει αύριο Τρίτη (8/9) βρεφονηπιακός στον Κορυδαλλό, μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Κορυδαλλού εντόπισε έγκαιρα το κρούσμα, καθώς προχώρησε στη διενέργεια τεστ για COVID-19 σε όλους τους εργαζόμενους. Πρόκειται για γυναίκα εργαζόμενη σε βρεφονηπιακό που είχε δώσει δείγμα 1η του μήνα.

Οι δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν 1-2-3 Σεπτέμβρη και από όλα τα δείγματα ένα βγήκε θετικό.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ