Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Κορονοϊός: Πώς περιγράφει τον ιό 23χρονος που νόσησε – Το μήνυμά του σε όλους (video)

«Ο κορονοϊός υπάρχει και είναι δίπλα μας», λέει ο νεαρός από τη Σιάτιστα, περιοχή που έχει επιβαρυνθεί τελευταία με πολλά κρούσματα και λόγω των εκδηλώσεων που έγιναν τον Αύγουστο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένας 23χρονος από τη Σιάτιστα, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό περιέγραψε στο «OPEN TV» πώς νόσησε από τον ιό και τα πρώτα συμπτώματα που εμφάνισε.

«Ο κορονοϊός υπάρχει και είναι δίπλα μας, στην καθημερινότητά μας. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε πλέον με αυτό πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 23χρονος και πρόσθεσε ότι «είναι πολύ πιθανόν κάποιος νέος, μικρότερος ή μεγαλύτερος, να κολλήσει κορονοϊό».

Σχετικά με το πώς προσβλήθηκε από κορονοϊό, ο 23χρονος σημείωσε ότι τον Δεκαπενταύγουστο βρισκόταν αρκετός κόσμος στη Σιάτιστα. «Τα μπαράκια, οι καφετέριες γέμισαν. Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και έτσι κόλλησε ένας φίλος μου», ανέφερε ο 23χρονος.

«Με τη σειρά μου πήγα και έκανα και εγώ το τεστ. Βγήκα θετικός», πρόσθεσε για να συμπληρώσει ότι τις πρώτες μέρες, όπως είπε ο 23χρονος, αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, μία αδυναμία, αλλά δεν υποψιάστηκε ότι μπορεί να έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή της Κοζάνης έχει επιβαρυνθεί τελευταία με πολλά κρούσματα και λόγω των εκδηλώσεων που έγιναν μέσα στον Αύγουστο.

Πηγή: OPEN TV

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ