Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Κρήτη: Κατάθεση ψυχής από ακτινολόγο – «Αρνητή της μάσκας, βοήθα μας να μην είμαστε έτσι»

Στη θέση του παραμένει το ιατρικό προσωπικό για να υποδεχθεί ύποπτα κρούσματα και ασθενείς, αψηφώντας κάθε κίνδυνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την ώρα που οι συνωμοσιολόγοι συνεχίζουν να αρμενίζουν αμέριμνοι στα θολά νερά του διαδικτύου, κάποιοι συνάνθρωποί μας δίνουν με αυταπάρνηση και πραγματικό ηρωισμό, μάχες χαρακωμάτων με τον κορονοϊό, για τη δική μας υγεία.

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα έστειλε ένας άνθρωπος που δίνει μάχη στην πρώτη γραμμή για την υγειονομική ασφάλεια όλων μας.

Ο ακτινολόγος του ΠΑΓΝΗ, Ευθύμης Φασουλάκης, στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook, κάνει έκκληση για χρήση της μάσκας. Ο ίδιος εργάζεται στο νοσοκομείο αναφοράς της Κρήτης για τον κορονοϊό και τα σημάδια της μάσκας στο πρόσωπό του, είναι εμφανή.

Στην ανάρτησή του γράφει μεταξύ άλλων, πως η μάσκα που κάποιοι αρνούνται να φορέσουν, «εμείς παρακαλάμε να έχουμε κάθε μέρα ώστε να δουλεύουμε με ασφάλεια».

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Ιστορίες εφημερίας Vo.38

Και κάπου ανάμεσα σε διχασμούς των πολιτικών μας για τα μέτρα, άρνησης μερίδας πολιτών στη χρήση μάσκας, αναπαραγωγή από “δημοσιογράφους” θεωριών για γέλια, σήμερα όπως και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, εκατοντάδες συνάδελφοι μου στην 1η γραμμή, σε όλη την Ελλάδα για 8,10,12,15 ώρες, έχουν εικόνα όμοια και χειρότερη από τη δική μου…

Από τη χρήση μάσκας, που κάποιοι αρνούνται να χρησιμοποιήσουν, αλλά που ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να έχουμε κάθε μέρα ώστε να δουλεύουμε με ασφάλεια.

Φαντάσου -εσύ που αρνεισαι τη χρήση μάσκας- πως εμείς που ερχόμαστε σε επαφή με υπόπτους και θετικούς ασθενείς, έχουμε αυτή και χειρότερη εικόνα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, από την πολύωρη χρήση της μάσκας και πολλαπλασίασε το επί 10,15,20 φορές.

Όσοι δηλαδή και οι ασθενείς μας που θα χρειαστούν τη βοήθεια μας.

Όμως δε γκρινιάζουμε!

Δεν αντιδρούμε!

Δεν διαμαρτυρόμαστε!

Αντίθετα, ξέρεις τι ανακούφιση νιώθουμε οταν έχουμε τον εξοπλισμό μας, τις στολές, τα γυαλιά και τις μάσκες μας για να μπούμε σε περιστατικό και κυρίως όταν τα βγάζουμε και όλα έχουν γίνει σωστά και με ασφάλεια;

Κάθε φορά που ΕΣΥ φοράς τη μάσκα σου:

Προστατεύεις τον εαυτό σου

Τους αγαπημένους σου

Τους γύρω σου

Βοηθάς και εμάς, ώστε να μην έχουμε αυτή την εικόνα..

https://www.facebook.com/efthimis.fasoulakis/posts/10158560058318917

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ