Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

«Βόμβα» στους κόλπους της Εκκλησίας: Ιερέας πέταξε τα ράσα για να γίνει life coach

Η απόφασή του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σαν κεραυνός έπεσε τους κόλπους της Εκκλησίας η είδηση ότι ο ιερέας Ανδρέας Κονάνος παραιτείται από τις τάξεις του κλήρου.

Ο πρώην πλέον ιερέας που έχει περισσότερους από 300.000 ακολούθους ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ότι δεν θα αποκαλείται “πάτερ Ανδρέας” αλλά Ανδρέας.

«Σήμερα είναι μία μέρα-ορόσημο για τη ζωή μου. Κάτι πολύ σημαντικό τελειώνει. Και κάτι καινούργιο αρχίζει. Υπέβαλα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών την παραίτησή μου από τις τάξεις του Κλήρου και έγινα πάλι ένας απλός πολίτης αυτού του κόσμου. Πλέον είμαι ‘σκέτο’ ο Ανδρέας Κονάνος», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

https://www.facebook.com/AndreasKonanosPage/posts/3574481539252293

Η ανάρτησή του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και καταιγισμό σχολίων. Οι ακόλουθοί του επιδόθηκαν σε έναν «πόλεμο» με σπόντες για την αιτία αυτής της απόφασης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πολλοί θεωρούν ότι καλώς έπραξε και πέταξε τα ράσα αφού αισθανόταν ότι εγκλωβίζεται και επιθυμούσε να ζει χωρίς δεσμεύσεις, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι το ράσο δεν είναι απλά ένα ένδυμα που το πετάς.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα παρότι τα μελλοντικά του σχέδια δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την επαφή του με τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια προσφέρει υπηρεσίες ως ψυχολόγος, αλλά και ως σύμβουλος διατροφής ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με το life coaching. Λέγεται ότι προχώρησε στην αγορά ακινήτου στον Λυκαβηττό το οποίο προορίζεται να γίνει η έδρα ενός κέντρου για διατροφικές συμβουλές.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ