Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Η αλήθεια για τη διάσωση του παιδιού στην παραλία του Αντιρρίου – Τι συνέβη (video)

Χρήστες των social media έσπευσαν να «καταδικάσουν» τους γονείς του κοριτσιού που παρασύρθηκε από ρεύματα με το φουσκωτό του ανοιχτά του Αντιρρίου, αλλά το πραγματικό γεγονός, τους διαψεύδει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολλές συζητήσεις, αλλά καταιγισμό αρνητικών σχολίων για τα πώς έγινε το περιστατικό που συντελέστηκε το πρωί της Δευτέρας (24/08) στην παραλία Αντιρρίου, όταν ένα μικρό κοριτσάκιπαρασύρθηκε με το φουσκωτό του από ρεύματα ανοιχτά της θάλασσας, για να διασωθεί τελικά από Ferry Boat.

Η αλήθεια για τα αίτια του συμβάντος, την οποία έφερε στη δημοσιότητα το «npress.gr», διαψεύδει όσους βιάστηκαν να κατηγορήσουν τους γονείς του παιδιού, ειδικά μέσα από τα social media. «Καταδικάζοντας» τους γονείς…

Σύμφωνα με πληροφορίες του συγκεκριμένου Μέσου, και βάσει όσων υποστήριξε μάρτυρας που είδε με τα μάτια του το περιστατικό, οι γονείς δεν άφησαν καθόλου το παιδί τους από τα μάτια τους. Ο πατέρας έπαιζε με την κόρη του και το φουσκωτό στο οποίο η ίδια βρισκόταν στη θάλασσα, όταν η αλλαγή των ανέμων και τα ρεύματα την πήραν από τα χέρια του.

Αρκετοί προσπάθησαν, μάλιστα, να πιάσουν το φουσκωτό για να μην αφήσουν το τριών ετών κοριτσάκι να απομακρυνθεί, αλλά φαίνεται πως φοβήθηκαν ότι το φουσκωτό θα αναποδογυρίσει, ενώ όσοι έτρεξαν στη συνέχεια να βοηθήσουν δεν μπόρεσαν να το φτάσουν, αφού το φουσκωτό κατευθυνόταν προς την αντίθετη κατεύθυνση με ταχύτητα από τον δυνατό αέρα.

Οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν αμέσως το λιμενικό για να ακολουθήσει η διάσωση, με τον πατέρα την ίδια ώρα να έχει υποστεί σοκ. Ψυχολόγος βρέθηκε, μάλιστα, στο σημείο και συμβούλεψε τους γονείς να πάνε ξανά το παιδί στη θάλασσα ώστε να ξεχάσουν το ατυχές συμβάν, όπως και έγινε, με το κοριτσάκι να επιστρέφει και να παίζει ανέμελο στην παραλία. Οι γονείς συνεχίζουν να παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

Υπενθυμίζεται ότι ο καπετάνιος που έσωσε την 4χρονη στο Αντίρριο, τόνισε ότι η «μικρή ήταν γαντζωμένη πάνω στο φουσκωτό, σε κατάσταση σοκ».

https://www.facebook.com/petros.kritsonis/posts/10156459047117168

(πληροφορίες από npress.gr)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ