Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Νέο σποτ για τον κορονοϊό, με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά (video)

«Αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας», το μήνυμα του κορυφαίου έλληνα τενίστας στο νέο σποτ της ελληνικής κυβέρνησης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο σποτ για τον κορονοϊό από την ελληνική κυβέρνηση είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο 21χρονος άσος εξηγεί στο βίντεο πως: «Κανένα βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι». Και καλεί όσους επιστρέφουν από διακοπές να αγκαλιάσουν τα μέτρα προστασίας

«Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορονοϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά», αναφέρει στο twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μιλάμε για ένα πρόσωπο που έχει πέραση στους νέους και ίσως μ’ αυτό τον τρόπο η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να τους ευαισθητοποιήσει για το θέμα του κορονοϊού και την τήρηση των μέτρων.

Ξεκίνησε προπονήσεις στις ΗΠΑ ο Τσιτσιπάς

Εν τω μεταξύ, στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ύστερα από την περίπου εξάμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο 21χρονος πρωταθλητής έκανε το (υποχρεωτικό) τεστ για τον Covid-19, αυτό ήταν αρνητικό κι έτσι ξεκίνησε προπονήσεις στη Νέα Υόρκη, ενόψει της έναρξης του US Open, που ξεκινά στις 31 Αυγούστου.

Πριν από το μεγάλο τουρνουά, ο Τσιτσιπάς θα έχει συμμετάσχει στο τουρνουά Masters 1000 του Σινσινάτι, που ειδικά για φέτος θα φιλοξενηθεί επίσης στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ