Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Σύζυγος της 47χρονης που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι: Θαύμασα την ψυχική της δύναμη (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπίτι της επέστρεψε η 47χρονη η οποία στάθηκε τυχερή στη μεγάλη ατυχία της

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε και ο ίδιος μαθαίνοντας ότι η γυναίκα του έπεσε θύμα επίθεσης με τσεκούρι αλλά και τις όμορφες στιγμές που βιώνει τώρα, κατά την επιστροφή της στο σπίτι, εξιστόρησε ο σύζυγος της 47χρονος υπαλλήλου στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Όπως τόνισε μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1, «είναι μεγάλη η χαρά μας που έχουμε τη μάνα των παιδιών μας και τη γυναίκα μας στο σπίτι. Σιγά- σιγά ένα- ένα θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα σωματικά και ψυχικά. Όλα βαίνουν καλώς. Εύχομαι το ίδιο και για τους άλλους δύο συναδέλφους της. Ό, τι καλύτερο».

Αναφερόμενος στις πρώτες του αντιδράσεις όταν έμαθε τι είχε συμβεί, τόνισε ότι «η πρώτη σκέψη μου… πήρα το αυτοκίνητο και κατέβηκα ευθύς αμέσως στη ΔΟΥ Κοζάνης και προσπάθησα να βοηθήσω. Να βοηθήσω με κάθε τρόπο την προσπάθεια των παιδιών από το ΕΚΑΒ και όλων των συναδέλφων στον συγκεκριμένο χώρο. Μου είπε για την επίθεση τι συνέβη. Είναι πολύ καλά σωματικά πλέον και ψυχικά. Μου εξιστόρησε την ιστορία πώς έγινε. Θαύμασα την ψυχική της δύναμη και από εκεί και πέρα ανέλαβαν οι γιατροί».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ