Βυθίστηκε το ιστιοφόρο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρτο Ράφτη και Καρύστου το οποίο, με τέσσερις επιβαίνοντες (δύο γυναίκες δύο άνδρες), έμεινε ακυβέρνητο το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουλίου, λόγω εισροής υδάτων.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού, ένα τουριστικό σκάφος καθώς και το παραπλέον επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ» το οποίο περισυνέλεξε τους τέσσερις επιβαίνοντες του σκάφους. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι διασωθέντες επιβιβάστηκαν στη συνέχεια σε περιπολικό σκάφος του λιμενικού που τους μετέφερε στο λιμάνι του Λαυρίου. Από τη βύθιση του ιστιοφόρου δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.