Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Πανικός στη Λέσβο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές – Έξι τραυματίες (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολίτες είχαν συγκεντρωθεί από τις 8:30 το βράδυ μετά από διαδικτυακή πρόσκληση που υποστήριζε ότι «το νησί κινδυνεύει» από μετανάστες

Έξι άτομα τραυματίσθηκαν γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης (21/07) στην εθνική οδό στη βόρεια έξοδο της πόλης, μπροστά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος έπεσε επάνω σε ομάδα συγκεντρωμένων διαδηλωτών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μεταφέρθηκε προληπτικά και ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στους συγκεντρωμένους.

Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί από τις 20:30 το βράδυ μετά από διαδικτυακή πρόσκληση στην οποία έγραφαν ότι «το νησί κινδυνεύει». Σύμφωνα πάντα με τις αναρτήσεις επρόκειτο να συγκροτήσουν περίπολα προκειμένου να εμποδίζουν μετανάστες από το να βάλουν φωτιές (θεωρούν, σύμφωνα με τους συγκεντρωμενους, ότι τη χθεσινή φωτιά  στα βουνά της Θερμής την έβαλαν μετανάστες).

Λέσβος αυτοκίνητο κόσμος διαδηλωτές ατύχημα stonisi 1

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ επιτέθηκαν σε βαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στελέχη μη κυβερνητικής οργάνωσης που διέφυγαν με την επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ κάποιες ομάδες συγκεντρωμένων κατά διαστήματα κινήθηκαν και προς τον καταυλισμό της Μόριας.

Το «Lesvospost» ανέφερε ότι ο κόσμος είχε μαζευτεί με σκοπό να πάει να βοηθήσει στην φωτιά που μαίνεται στην περιοχή του Αφαλώνα.

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, lesvospost.gr)

Φωτογραφίες: stonisi.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ