Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Φρίκη στην Κέρκυρα: 9χρονη καταγγέλλει τον παππού της για ασέλγεια – Τον παρακαλούσε να σταματήσει (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός εννιάχρονου κοριτσιού από την Κέκρυρα, το οποίο καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο της τον παππού.

Δυο φορές το κορίτσι έχει καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα ότι ο παππούς της ασελγούσε εις βάρος της.

Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, είναι χαρακτηριστικό ότι το κορίτσι, όπως ισχυρίζεται, δεν θυμάται πόσες φορές έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της, αλλά τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα πριν καταθέσει, αυτό γινόταν συχνά είτε στο σπίτι που διέμενε με την μητέρα της, είτε στο σπίτι του παππού της.

Η 9χρονη στη μαρτυρία της ισχυρίζεται ότι ο παππούς της δεν την χτυπούσε, αλλά μία μόνο φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί. Αν και θεωρούσε ότι δεν ήταν μια φυσιολογική πράξη ωστόσο δεν αντέδρασε γιατί φοβόταν.

Στη δεύτερη μαρτυρία της μάλιστα, η 9χρονη ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά της κρατούσε τα χέρια και δεν σταματούσε όσο και αν τον παρακάλαγε, ενώ της έλεγε ότι αυτό θα ήταν το μυστικό τους.

Τους ισχυρισμούς του κοριτσιού επιβεβαιώνει με μαρτυρία της η θεία του, η οποία υποστηρίζει ότι ο αδελφός της μικρής κάποια στιγμή της εκμυστηρεύθηκε ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Τότε η μικρή, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της, αποκάλυψε τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ